Cautare

4368 de rezultate pentru "prelungire contract telefon internet si tv" (2.68 secunde)
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) O lume tot mai conectata Numarul tot mai mare de senzori implica si obtinerea unei cantitati mult mai mari de date. ... pe masura ce vitezele conexiunilor de Internet au crescut, si volumul traficului de date a fost mult mare.
Aceasta este a doua prelungire a termenului de depunere a ofertelor, dupa ce uzina a fost scoasa a cincea oara la privatizare, in noiembrie 2005. Prima prelungire a termenului de depunere a ofertelor a expirat astazi.
Ultimele vin din partea Germaniei, Poloniei si Spaniei. Potrivit unui comunicat emis de Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), in perioada 27 martie - 20 aprilie 2007, oficiul organizeaza preselectie pentru locuri de munca in Germania (lucratori oaspeti) in domeniul medical - ortopedie si constructii de masini.
"Stelian Fuia, agent de vanzari!?" Ministrul Stelian Fuia a reusit, fara prea mari eforturi, sa-si demonstreze "competenta" si cunostintele in conducerea ministerului agriculturii. Dupa ce a ajuns subiect de ironii mediatice - odata cu declaratiile despre oua si gaini - acum domnul Fuia loveste din nou.
Propuneri exista si pentru noi statii catre Berceni, Mogosoaia, Domnesti, Popesti-Leordeni si Pantelimon. ... Nu-si imagina nimeni acum 5 ani de zile ca se va dezvolta zona intr-un asemenea mod, mentioneaza Udriste, in prezent parlamentar si membru al Comisiei de Transporturi din Camera Deputatilor.
Sambata s-a disputat FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2012 intre Bayern Munchen si Chelsea Londra. ... ________________________________________ Drogba inscrie penalty-ul decisiv si aduce prima Liga a Campionilor din istoria lui Chelsea.
Lac de agement, artere noi si linii de tramvai Proiectul de prelungire a liniei de metrou Parc Bazilescu-Lac Straulesti a fost introdus de Primaria Capitalei in dezbatere publica.
Keseru (41‘), Bogdan Stancu (53‘), Torje (62‘ - penalti) si Costin Lazar (85‘) au punctat pentru tricolori. ... * In caz de egalitate de puncte intre Turcia si Romania, primul criteriu de departajare este golaverajul.
In extrema cealalta, se situeaza cartierele Rahova si Ferentari- pe care bucurestenii le considera cele mai periculoase.
Rezultatele au fost destul de similare cu exemplele pe care le-am folosit si noi in articolul de care va spuneam la inceput. Dupa cum se poate vedea si pe harta, zonele bune sunt: ... Baneasa in partea de nord cu prelungire spre vest in 1 Mai;
Firma a semnat un contract cu DT Dolj in luna mai anul acesta, dupa ce a castigat in mod dubios o licitatie organizata de fostul director al Directiei, liberalul Adrian Lusca, pe ultima suta de metri a mandatului.
Compania Nokia, principalul producator pe piata de telefonie mobila, va lansa astazi o noua versiune a dispozitivului Internet Tablet care ruleaza si software-ul de comunicatii Google Talk.
Compania este parte a grupului de firme Direct One - MEDIAdirect si implementeaza translatatarea modelului de business din televiziunea clasica catre Internet.
Ce se intampla in 60 de secunde pe internet? Intr-un singur minut au loc milioane de cautari pe Google, zeci de ore de vizionari pe YouTube si sute de mii de tweet-uri. A masura timpul pare suficient de usor, avem ceasuri atomice si mai mult decat atat.
Vrei sa-ti dai "delete" de pe Internet? ... Ai incercat vreodata sa scapi de conturile nedorite de pe internet? ... Daca mai punem la socoteala si ultimele zvonuri despre cum te spioneaza serviciile secrete, ai putea avea motive intemeiate sa vrei sa-ti stergi orice urma.
Catalin Cojocaru) POVESTE CU DOSAR PENAL Acum cateva luni, mi-a fost furat un router portabil de internet. ... In momentul in care am localizat singur router-ul si persoana ce-l detinea, am apelat la organele de politie doar pentru a putea face mandat de perchezitie la domiciliul persoanei.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
Elena Udrea, acuzata de abuz in serviciu si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general al Romaniei referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea care, in perioada in care se presupune ca a savarsit faptele, a indeplinit functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Propunerile de legalizare a relatiei dintre Regia de Apa si Regia de Termoficare sunt diametral opuse, fiecare dintre cei doi furnizori din Banie incercand sa traga spuza pe turta lui in privinta facturarii apei incalzite si livrate populatiei.
google-analytics.com